Door de mix van zoet water afkomstig it rivieren en het zoute water uit de Atlantische Oceaan, ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.
Deze oesters komen uit Normandië en heeft een kenmerk (de letter G) op elke oester.
Hij onderscheidt zich door zijn weldadig en stevig vlees, bijna knapperig, die een soort smaakbetovering schept, gelijktijdig mineraal en plantaardig, opgevolgd door een delicaat gesuikerde smaak, waarin de sporen van gedroogd fruit overheersen (zoals vijgen, dadels). De manier waarop het volle vlees de mond vult, haar grote aromatische finesse en de aanhoudende smaak van gedroogd fruit, vormen zo het karakter van de smaakidentiteit van de Gillardeau, een waar genot.
- Imperial: 50-60 mosselen in een kilo
- Jumbo: 45-55 mosselen in een kilo
Onze bodemcultuur mosselen zijn verpakt in lekvrije bakken van 2 kg.
Sint Jacobsschelp heel oftewel Coquille(vlees) (nootjes)
Sint Jacobsschelp heel oftewel Coquille(vlees) (nootjes)
Of ook bekend als coquille. Zo'n 4/5 stuks (met schelp) in een kilo.
Wenst u deze schoongemaakt te hebben, vermeld dit dan in het Opmerkingen-veld.
Europese kreeft, ca. STUKSprijs
Europese kreeft, ca. STUKSprijs
Gewicht 500-700 gram.
Gevangen door onze eigen vissersschepen in de Zuidelijke Noordzee.
Let op: deze worden niet altijd voldoende gevangen.
Mooie verse Langoustines 13-15 stuks in een kilo.
Kiloprijs € 35,-. Nu € 31,-
Black Tiger Gamba's gepeld en met kop
Uitlekgewicht 750 gram.
16-20 stuks
Marinade hebben wij ook. Vraag er gerust naar.
Zak van 1 kilo (diepvries)
16-20
Prijs per stuk € 1,75
Scampi spies, diepvries, niet gemarineerd
Marinade hebben wij ook. Vraag er gerust naar.
Super verse Ongepelde Hollandse garnalen van hoge kwaliteit.
Sortering 2 (net iets kleiner dan de grootste sortering, maar ze pellen net zo goed en de smaak is net zo lekker!)
Gevangen door de VLI-27
Gepelde Hollandse garnalen
Ambachtelijke goedgevulde garnaalkroketten
Per 2 stuks verpakt