Verse filet
Roodbaarsfilet met vel 300 gram+
Verse kabeljauwstukjes; om bijvoorbeeld een stoofpotje van te maken of zelf kibbeling te bakken.
Graag in het veld "Opmerkingen" aangeven of u met of zonder huid wenst.
Noorse kabeljauwhaas
Zeewolf is een uitstekende vis met een heel eigen smaak.
Doordat zeewolf stevis vlees heeft, zijn veel bereidingswijzen mogelijk: bakken, stomen, stoven, grillen en barbecueën.
Wilde zeebaarsfilet met huid
Wilde zeebaarsfilet met huid
Zeebaars heeft een zoete en milde smaak met een fijne structuur van het visvlees en relatief weinig graten. De zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Het vel is lekker, dit kunt u het beste laten zitten tijdens het koken.
De zeebaars is het hele jaar door verkrijgbaar, maar op zijn best van september tot april. Zie ook onze viskalender.
Met de hand gefileerd.
Pieterman is een erg smakelijk visje en is makkelijk te fileren. U kunt de pieterman koken, bakken of grillen.
De pieterman lijkt qua smaak op die van de tong.
Pieterman is op zijn best van september tot juni. Zie ook onze viskalender.
Deze verse tonijnfilet is van AAA sashimi kwaliteit.
Het visvlees is roodachtig van kleur en kan prima rauw gegeten worden.
Zeeduivelstaart gewicht p/st. 250-500 gram Kiloprijs € 28,-.
Zeeduivelstaart gewicht p/st. 1 kg Kiloprijs € 28,-.
Zeeduivel is een ideale vis voor wie vis niet zou lusten. Het visvlees van de staart is zeer vast en smakelijk. De zeeduivel heeft geen graten, maar alleen een dik bot in het midden.
U kunt de zeeduivels bijv. marineren, bakken, pocheren, stoven.
Zeeduivel is op zijn best van juli tot maart. Zie ook onze viskalender.
Kiloprijs € 19,25.
De smaakt van rog is karaktervol en komt het best tot recht in eenvoudige bereidingen, zoals bakken of pocheren.
Rog is het hele jaar door verkrijgbaar.
Dit betreft een ca. prijs per stuk.