• contact@devisloods.nl
  • | 06-83919071

Wij garanderen u wekelijks een verse vangst.
Elke vroege vrijdagochtend wordt de verse Noordzeevis rechtstreeks van onze eigen vissersschepen gelost.

De vis wordt daarna direct gekoeld, verwerkt en verpakt in onze Visloods, waarna deze klaar is om verzonden te worden.

Wij leveren ook aan de detailhandel, horeca en zorginstellingen. Er gelden voor zakelijke afnemers andere prijzen dan voor particulieren.

Transparante en eerlijke prijs
De prijs die wij hanteren is een eerlijke en transparante prijs. Wij kunnen de vis voor een aantrekkelijke prijs leveren, omdat wij geen tussenhandel hebben en geen duur pand/personeel. En dus voor u ook erg gunstig en aantrekkelijk.

Waar bestaat ons product uit?
Ons product bestaat uit verse Noordzeevis en schaal- en schelpdieren. Bij bestelling vooraf bent u er zeker van dat de mooiste en beste vis voor u direct uitgezocht en op correcte wijze behandeld en gekoeld wordt.
Het aanbod zal voornamelijk bestaan uit - naar wens schoongemaakte/gevilde - : (zee)tongen, sliptong, tongschar, schar, schol, rog, zeeduivel, zeebaars, rode poon, tarbot, griet, pieterman, mul, zeekat, wijting, pijlinktvis, coquilles, krabpoten en wulken - afhankelijk van het seizoen. Fileren van vis is ook een dienst die wij aanbieden. 
Uiteraard werken wij volgens de geldende HACCP regels en staat schoon werken en hygiëne hoog in het vaandel.

Wat verschillen wij met andere leveranciers/groothandels? Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij zijn zowel de visserman aan boord, die de vis met de juiste aandacht en liefde voor u selecteert, als degene die de vis aanlandt en levert. Omdat wij ook aan boord van het visserschip werkzaam zijn, kunnen wij uw bestelling direct een voorkeursbehandeling geven. Dat wil zeggen: de mooiste en beste vis wordt direct voor u apart gehouden en met uiterste zorg direct gespoeld en gekoeld.
  • Wij weten de gehele week al wat het aanbod van de vis is voor vrijdag, de verkoopdag.
  • Wat wij doen is nog pure ambacht. Geen dure verwerkingsmachines, geen duur personeel, geen duur pand. Wij behandelen de vis met de juiste zorg. Vers van het schip/de afslag, een paar uur later bij u geleverd.
  • Omdat ons visgebied de zuidelijke Noordzee betreft en een zeer gevarieerde hoeveelheid vis bevat met wel meer dan 30 verschillende soorten vis, kunnen wij dus (bijna) alle Noordzeevis leveren die u wenst.
  • Wat ons uniek maakt is dat u van iedere soort vis de exacte positie kunt krijgen waar uw vis gevangen is en met welke methode.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Nu we hierboven het doel en de achtergrond van De Visloods hebben toegelicht, is het aan ons om u ervan te overtuigen hoe vers en kwalitatief mooi onze vis is. Daarnaast kunt u dit zelf beoordelen door onze heerlijke verse Noordzeevis rechtstreeks bij ons af te nemen. 
We gaan er dan ook vanuit dat bovenstaande pluspunten u daarbij helpen.

VERSE NOORDZEEVIS, RECHTSTREEKS VAN HET VISSERSSCHIP: HOE VERS WILT U HET HEBBEN?

Uiteraard kunt u de garantie van versheid door-, meegeven aan uw klanten. Zij zullen zeker proeven dat dit de meest verse vis is die u verkoopt/serveert en zullen tevreden naar huis gaan en zeker terug blijven komen. Mede doordat u bijvoorbeeld wekelijks een ander soort vis kunt aanbieden/op het menu kunt zetten, omdat ons aanbod meer dan genoeg is.

De Visloods staat voor vers, puur, kwaliteit, transparant en laagdrempeligheid. Wij willen de vis nóg meer onder de aandacht brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat het leveren van de Noordzeevis rechtstreeks van het visserschip een enorm pluspunt is ten opzichte van andere leveranciers/groothandels.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vul dan hieronder uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer +31-683919071.

NB. Wij kunnen meer dan 30+ Noordzeevissoorten en schaal- en schelpdieren leveren. Vraag naar de mogelijkheden!